Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Festa de l'esport adaptat

03-10-2011

Aquest dissabte se celebrarà a Sant Hipòlit la Festa de l'esport adaptat, jornada organitzada per la Fundació del CP Voltregà, conjuntament amb la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física.

L'objectiu de les activitats, que es duran a terme de 10 a 13h, és divulgar l'esport adaptat. Els participants podran ser persones amb i sense discapacitat, esportistes, tècnics, educadors socials o qualsevol persona amb ganes de provar noves experiències.

Els esports que es podran practicar seran l'hoquei adaptat o amb cadira de rodes, el bàsquet amb cadira de rodes, bicicletes de mà, esports de Raqueta i Boccia (petanca).

Des del Club demanem a tots els nens i nenes de l'escola del Voltregà, als seus pares, familiars i amics que vinguin a gaudir d'aquesta festa. Hi haurà un esmorzar popular per a tothom.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea