Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Golejada per esvair els dubtes

06-11-2011
El Voltregà s'ha reconciliat amb el gol en un partit molt complet a casa en el qual s'ha desfet còmodament del Calafell.
CP Voltregà 7 3 CP Calafell

Després d'un inici amb ocasions a banda i banda, el Voltregà ha encarrilat el partit amb tres gols gairebé consecutius de Gerard, Juli i Jaume Molas. Abans del descans, Àlex Rodríguez aconseguia el seu primer gol a l'OK lliga i deixava el marcador amb un 4 a 0 tranquil·litzador.

Al segon temps el Voltregà ha sortit a conservar l'avantatge i ha aguantat les embestides del Calafell, que s'aferrava a l'èpica com a única manera d'aconseguir algun punt. Al minut 9, la insistència dels visitants ha tingut premi en forma de gol de Vergés.

Després d'uns instants de dubte local, dos gols de Jaume Molas (el segon de falta directa) han tornat el domini del partit a mans del Voltregà. En els darrers minuts de partit, tots dos equips eren conscients que el resultat ja estava decidit, i els gols de Pujadas i Romeu pel Calafell, i el quart de Jaume Molas per part del Voltregà han deixat el marcador final a 7 a 3.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea