Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Derbi històric

15-01-2012
El Voltregà ha protagonitzat una tarda memorable en vèncer el Vic per un contundent 1 a 6 al Pavelló Olímpic. Després de 10 anys sense guanyar en aquest pavelló, l'espera ha valgut la pena.
Roncato Patí Vic 1 6 CP Voltregà

El derbi començava molt de cara per al Voltregà, ja que Albert Grau ha obert el marcdor tot just al segon 34, en reamatar un contraatac a passada de Romeu. Només 3 minuts després, els mateixos dos protagonistes tornaven a assaltar la porteria de Carles Grau, amb rematada de Romeu a gol en aquesta ocasió.

Amb la nombrosa afició voltreganesa esclatant, el Voltregà ha continuat dominant el partit davant d'un Vic desconegut que sempre trobava Roger Torelló en les seves accions de perill.

Al minut 18, Gerard Teixidó ampliava l'avantatge amb un fort llançament creuat des de la frontal de l'àrea, i deixava un contundent 0 a 3 al marcador, amb el qual s'ha arribat al descans.

Al segon temps, el Vic ha sortit amb la intenció de retallar distàncies, cosa que ha aconseguit al minut 7 amb una rematada de Lucas Ordóñez a boca de canó. Tot i així, el Voltregà ha continuat amb la mateixa actitud, amb agressivitat ofensiva i un bon control defensiu (culminat amb un Torelló inexpugnable), que li ha permès aguantar la momentània reacció local.

Per esvair tots els dubtes, Juli Anguita aconseguia el quart pel Voltregà en un llançament llunyà que entrava per l'escaire de la porteria de Carles Grau. Amb aquest resultat, el Vic ha abaixat els braços definitivament i el Voltregà ha pogut jugar a plaer els darrers minuts.

Jordi Romeu (de contraatac) i Albert Grau (amb una falta directa magistral) han acabat d'arrodonir el marcador d'una jornada històrica.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea