Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Jornada d'esport en família

12-04-2012
Aquest diumenge dia 15 d'abril, els Ajuntaments de Sant Hipòlit i Les Masies de Voltregà celebraran una jornada on s'utilitzarà l'esport com a eina per experimentar els principals valors que extreuen els nois i noies quan el practiquen.

A les 9:30h hi haurà un esmorzar popular al pavelló, i a partir de les 10:30h es jugaran simultàniament una sèrie de partits de futbol, d’hoquei i de basquet, on les normes de joc s’hauran modificat per fomentar tres valors fonamentals: la integració, la cooperació i la tolerància.

Mentre els nens i nenes estiguin jugant, els pares, mares i aficionats, podran animar i participar de forma activa d’aquesta jornada. En aquests partits es comptarà amb la participació d'esportistes professionals de les tres disciplines.

Al finalitzar els partits (aprox. a les 12:30h.), es farà una taula rodona on aquests esportistes explicaran com ha sigut el seu camí fins arribar a l’excel·lència esportiva.

Finalment es farà entrega d'uns obsequis a tots els nens i nenes que hi participin.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea