Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Cap de setmana d'activitat intensa per al Voltregà

12-05-2012
Com és habitual a aquestes alçades de la temporada, el CP Voltregà viurà un cap de setmana molt intens, amb partits molt importants per a diversos dels seus equips.

El primer equip masculí visita aquest dissabte la complicada pista de Les Comes (19,30h). Davant de l'Igualada d'Iván Sanz intentarà sumar tres punts que l'allunyin una mica més de les places de descens (ara mateix marcades per l'Alcoi, a un punt del Voltregà).

L'equip femení, en canvi, pot assegurar el títol de lliga si suma encara que sigui només un punt davant del Bigues i Riells al Victoriano Oliveras de la Riva (18h). Si això passa, el Voltregà obtindria el títol matemàticament a quatre jornades per acabar el campionat.

I l'equip Aleví disputa els Campionats d'Espanya a Santiago de Compostela. Els seus rivals directes seran el Rivas Las Lagunas i el CP Órdenes. El diumenge es disputarà la final.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea