Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

I Memorial Joan Pous

11-09-2012

Aquest proper dissabte dia 15 es disputarà el I Memorial Joan Pous en categories de minis i prebenjamins.

El torneig, on hi participaran el Voltregà, el Vic, l'Olot, el Roda, el Taradell i el Tona, començarà a les 9 del matí i acabarà a les 9 del vespre. Seguidament, l'equip femení d'OK Lliga farà el seu debut oficial a la lliga contra el HC Palau de Plegamans per començar el seu intent de revalidar el títol.

Amb aquest torneig es vol reconèixer la tasca que en Joan i altres persones ja desaparegudes van fer per l'escola del nostre club, que sempre ha estat un referent a nivell mundial que ha format jugadors i jugadores del màxim nivell.

En Joan Pous va ser jugador del Voltregà, entrenador i responsable de l'escola del CPV. També va ser un dels primers entrenadors del Voltregà femení, que avui en dia està considerat el millor equip del món.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea