Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Dos derbis ben diferents

15-10-2012 Foto: www.osona.com

Foto: www.osona.com

El "cap de setmana dels derbis" va tenir resultats ben diferents pels dos primers equips del Voltregà.

Pel que fa a l'equip femení, es va imposar en el seu partit a Manlleu. El resultat final va ser de 4 a 8 després d'un partit molt intens. Els gols del Voltregà van ser de Carla Giudici (3), Cristina Barceló (2), Anna Casarramona (2) i Anna Romero.

Després d'aquesta victòria el Voltregà se situa tercer (empatat a punts amb el primer i segon classificat) amb 10 punts però amb un partit menys.

Per altra banda, l'equip masculí, no va poder superar el Club Patí Vic. El marcador final va ser de 3 a 0 tot i que aquest no reflecteix la dinàmica del partit.

Com sempre, l'afició blanc i blava es va desplaçar en massa al Patí i van estar sempre al costat de l'equip.

Pel que fa als propers partits; l'equip femení no tornarà a jugar fins el dia 1 de desembre contra el Cerdanyola. Per altra banda, l'equip masculí disputarà aquest dissabte la tercera jornada de l'ok Lliga davant del Lleida a les 20h al pavelló de Sant Hipòlit.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea