Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

No ha pogut ser!

05-11-2012
Aquest cap de setmana el Club Patí Voltregà disputava un partit complicat a la pista del Vendrell que va perdre per un ajustat 2 a 0.

Després d'una primera part molt ajustada amb un únic gol de Vendrell de penalt, el Voltregà va intentar-ho durant tot el partit però quan ho tenia més de cara, després de fallar un penalt, el Vendrell va sentenciar amb el dos a zero.

D'aquesta manera, després de sis jornades a l'Ok Lliga, el Voltregà se situa vuité a la classificació general amb un total de 9 punts seguit del Blanes a només un punt de diferència i a tres del rival d'aquest cap de setmana, l'Alcoi.

El proper partit que disputarà el Club Patí Voltregà serà aquest dissabte a les 20h davant de l'Alcoi al pavelló municipal de Sant Hipòlit.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea