Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Partit important i presentació de l'escola!

22-11-2012 Presentació 2011

Presentació 2011

Aquest proper dissabte a la tarda serà una festa per el Club Patí Voltregà.

A partir de 2/4 de 6 es faran les fotos oficials de tots els seus 26 equips, seguidament se’n farà una altre de conjunta amb els més de 200 jugadors/es que té l´escola del CPV.

A partir de les 6 de la tarda, els jugadors desfilaran davant el públic i es faran un seguit d´actes de presentació de tots els jugadors i els equips que formen la nostra escola.

A les 8 es jugarà el partit d´OK lliga de la novena jornada entre el CP Voltregà i el HC Lloret. Un partit important pel Voltregà que ha de seguir sumant tots els punts possibles com a local.

Tots els actes i el partit d´hoquei tindran l´entrada gratuïta.

Mentrestant durant tota la tarda a fora del pavelló hi haurà el I Mercat de 2ª ma de material d´hoquei perquè tothom pugui adquirir material a baix cost. També s’instal·larà la botiga oficial del CPV amb nous productes.

Us hi esperem a tots!
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea