Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Cap de setmana rodó

04-12-2012
Aquest cap de setmana ha estat rodó pels dos primers equips del Club Patí Voltregà que han aconseguit superar els seus respectius rivals.

Per la seva banda, el primer equip femení del club, va aconseguir superar el Cerdanyola per 4 gols a 1. Amb aquesta victòria, el Voltregà femení suma 13 punts i se situa segon a la classificació empatat a punts amb el primer classificat, el Reus Deportiu, que ha disputat un partit més.

Per altra banda, el primer equip masculí, va firmar la primera victòria com a visitant de la temporada en superar el Noia Freixenet per un contundent 2 a 5 amb quatre gols d'Èric Vargas i un de l'Armengol.

El proper partit del Voltregà serà dissabte dia 8 a les 20h al pavelló Victorià Oliveras davant del Calafell que actualment és penúltim a la taula classificatòria.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea