Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Voltregà - Vilanova aquest divendres a les 21h

03-01-2013
Després de les festes de nadal torna l´OK lliga a Sant Hipòlit. El partit del Club Patí Voltregà Masculí s'avança un dia i, en comptes del dia 5 de gener, el Voltregà s´enfrontarà al Patí Vilanova a les 21´00h del divendres dia 4, horari no habitual a l´Oliveras de la Riva. Des del Club es demana l'assistència massiva de socis i aficionats ja que és un partit transcendental per mantenir-se a la zona tranquil·la i no perdre opcions per jugar la copa del Rei. Abans de començar el partit es farà un minut de silenci en memòria de Núria Vila Canadell, sòcia molt estimada dins la família del CPV i que ens ha deixat a l´edat de 36 anys.

D´altre banda l´equip femení d´OK lliga també juga contra el Vilanova però aquestes jugaran al pavelló de les casernes de la capital del Garraf. Actualment les noies ja lideren la classificació i properament començaran a disputar la copa d´Europa.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea