Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Pròxima parada; Alcoi i Reus.

02-04-2013
Després de la Setmana Santa torna l'Ok Lliga pels dos primers equips del Club Patí Voltregà.

El primer equip masculí jugarà el partit corresponent a la jornada 22 a la sempre difícil pista de l'Alcoi. El partit serà diumenge dia 7 d'abril a les 12 del migdia i el Voltregà intentarà aconseguir els tres punts per mantenir-se a la zona mitja de la taula classificatòria. L'Alcoi actualment és l'últim equip de la classificació amb vuit punts després d'aconseguir una victòria, en la última jornada, davant del Sant Feliu per un contundent 8 a 3. Per altra banda, el Voltregà es troba situat a l'onzena posició amb 26 punts.

Per la seva banda, l'equip femení disputarà el partit corresponent a la jornada 21 de l'Ok Lliga Femenina a la pista del Reus deportiu el diumenge a les 12:45. El Voltregà es manté primer a la classificació i el seu rival, el Reus Deportiu, és el tercer classificat amb 6 punts menys que el Voltregà i un partit més.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea