Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

En 4 dies 4 partits d'Ok Lliga

25-04-2013
L'equip masculí juga aquest dissabte a dia 27 a les 20:30 a la pista del HC Lloret. Un partit importantíssim partit per consolidar-se en posicions per jugar la Copa de la Cers la pròxima temporada. La nova junta directiva del club de la Selva a comunicat al CP Voltregà que 200 seguidors del Voltregà tindran l'entrada gratuïta al pavelló de Lloret.

El segon partit que disputarà l'equip masculí serà el següent dimarts dia 30 d'abril a les 21h contra el Noia Freixenet al pavelló Victorià Oliveras de la Riva.

Per la seva banda, l'equip femení del Voltregà juga aquest dissabte dia 27 a les 21:30 davant del Club Patí Vilanova i l'endemà diumenge dia 28 a les 15h contra el Traviesas de Vigo; tots dos partits a l'Oliveras de la Riva.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea