Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Berta Tarrida primer reforç per l'equip femení

12-06-2013 Foto de la presentació de Berta Tarrida

Foto de la presentació de Berta Tarrida

La jugadora Berta Tarrida, de 21 anys, ha estat presentada per el president de l´entitat Xevi Sala, l´entrenador de l'equip femení David Bou i el director esportiu del club Joan Ferran, com a primer reforç pel primer equip femení de cara a la temporada vinent.

Tarrida ha jugat les dues últimes temporades al Reus Deportiu. També ha defensat la camiseta del Vilanova i del Noia Freixenet, club on es va formar.

Actualment és un referent a la selecció Espanyola i és el primer reforç que presenta el Club Patí Voltregà de cara la pròxima temporada per intentar revalidar els títols als quals opta.

La jugadora està molt il·lusionada de poder formar part del Club referent de l'hoquei sobre patins femení, que aquest anys s'ha proclamat campió d'Europa i de la Lliga.

Per la seva banda, la secretaria tècnica del club segueix treballant per acabar de tancar la plantilla de l´equip femení després de les baixes ja anunciades de la capitana Carla Giudicci i de l´Anna Casarramona.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea