Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Més novetats de cara a la propera temporada

25-06-2013 Presentació de Carolina Herrera

Presentació de Carolina Herrera

Si ja s'ha presentat oficialment a Berta Tarrida i Dani Rodríguez, aquesta setmana ha estat el torn de Carolina Herrera.

La jove jugadora, de només 20 anys, és nascuda a San Juan (Argentina)i és el segon reforç que ha presentat el CP Voltregà de cara a la propera temporada.

La davantera ha jugat els últims tres anys al Reus Deportiu i està molt il·lusionada en aquest nou projecte on espera poder ajudar a l'equip a seguir guanyant títols.

Per altra banda, aquest dijous a les 16:30 està prevista una doble roda de premsa en la que es presentarà als últims reforços del Club per a la propera temporada; Tirso Gómez que s'incorporarà al primer equip del Voltregà a les ordres de Ricard Ares i Ester Nadal que se suma al primer equip femení.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea