Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Presentats els últims fitxatges del Voltregà

30-06-2013 Presentació d'Ester Nadal i Tirso Gómez

Presentació d'Ester Nadal i Tirso Gómez

El director esportiu del Voltregà, Joan Ferran, dóna per tancades les plantilles dels 2 equips d´OK lliga després de presentar Tirso Gómez, procedent del Sant Feliu, i Ester Nadal que va jugar al Girona la temporada passada.

El Jove jugador de 21 anys va començar a jugar a Bigues i Riells, després a Caldes i els últims 4 anys a Sant Feliu de Codines. Es internacional amb les seleccions Espanyola i Catalana en categoria júnior i es un jugador esquerrà amb una tècnica individual molt exquisida.

Per altre banda, Ester Nadal de 22 anys, va començar al Cassà i a l´Ok lliga ha jugat a Vilanova i a Girona. Tot i la seva joventut també es internacional absoluta i actualment està estudiant el quart curs de Medicina, motiu pel qual s´incorporarà a l´equip a finals d´any, just quan torni d´un Erasmus que fa l´estranger.

Recordem que el CPV ha incorporat per la pròxima temporada a Berta Tarrida, Dani Rodriguez, Carolina Herrera, Tirso Gómez i Ester Nadal.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea