Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Nou portal web de l'hoquei patins: www.okpatines.com

01-10-2013

El pròxim divendres dia 4 d’octubre es posarà en funcionament el portal OKPatins.com, un portal d’actualitat, promoció i continguts de profunditat impulsat per l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins. La idea és expandir l’hoquei pel territori i crear un portal arrelat i consolidat de referència, on tant el jugador com l’aficionat hi trobi els continguts adients.

Periòdicament hi trobarem entrevistes cara a cara amb els jugadors, audiovisuals, reportatges de profunditat,la opinió dels periodistes de referència i d’altres continguts interessants. Un dels apartats, referent a l’actualitat, obrirà vies dels clubs amb els principals mitjans de comunicació, i el contingut que es publicarà es gestionarà conjuntament amb un responsable de cada equip, que ens ha facilitat el club.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea