Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Canvis en el funcionament i inici de l'Ok Lliga

07-10-2013 Torna l'Ok Lliga

Torna l'Ok Lliga

Aquest dissabte torna l'Ok Lliga a Sant Hipòlit. El primer partit d'enguany, corresponent a la primera jornada, es disputarà aquest dissabte dia 12 a les 8 del vespre davant el FC Barcelona.

Com ja es habitual, aquest partit és considerat de jornada econòmica. D'aquesta manera, el preu de les entrades pels no-socis serà de 15€, el dels socis normals 10€ i els socis abonats hauran de pagar 5€.

Una de les novetats d'aquest any ha estat la creació d'una nova lliga, propietat de l'associació de Club d'Hoquei Patins, coneguda popularment com a SUB23. D'aquesta manera, cada partit d'Ok Lliga que el Voltregà jugui a casa, prèviament al partit d'Ok Lliga que serà a les 20h, es disputarà el partit de la Lliga SUB23 a les 6. Per exemple, aquest cap de setmana, si el primer equip del CPV juga a les 20h l'Ok Lliga, a les 18h hi haurà el partit entre els equips SUB23 del Voltregà i del Barça.

L'aparició d'aquesta nova lliga implica canvis en el funcionament de les taquilles. Per motius de logística, les taquilles s'obriran a partir de les 17:30 i per accedir al partit de SUB23, aquelles persones que no sigui socis del CPV hauran de pagar i aquella mateixa entrada també els servirà per poder veure el partit d'Ok Lliga. Els socis només hauran de pagar els dies considerats de jornada econòmica com és habitual.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea