Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Victoria important del Voltregà

27-01-2009
El Club Patí Voltregà acaba d'aconseguir una victòria importantíssima davant d'un rival directe, imposant-se a l'Alcoi per un 4 a 5.
 
Enrile PAS Alcoi 4   5 Güell Voltregà

El partit ha començat de cara pel Voltregà quan s'ha avançat a la primera part gràcies a un gol de penal transformat per Gerard Teixidó. Amb l'avantatge voltreganesa s'ha arribat al descans.

El marcador però no s'ha tornat a moure fins la segona meitat del joc quan de nou el Voltregà es tornava a avançar. Aquest cop amb un gol de Jaume Molas. Tot i l'avantatge dels voltreganesos l'Alcoi ha aconseguit igualar el marcador en només dos minuts. El Voltregà però que no s'ha rendit en cap moment i ha aconseguit tornar-se a posar al capdavant amb dos gols més, un altre gol de Jaume Molas i Gerard Teixidó. De nou però l'Alcoi ha aconseguit igualar el marcador i no ha estat fins a falta de dos minuts pel final quan Santi Teixidó ha aconseguit un important gol que donava els tres punts al Voltregà.

D'aquesta manera el Güell Voltregà se situa a la novena posició de la classificació amb 24 punts. El proper partit és dissabte 31 de gener a les 21:30 al pavelló Victorià Oliveras de la Riva davant del CP Vic i recordeu que fins al moment de l'inici del partit encara podeu participar a la porra del derbi.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea