Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Primera victòria de la temporada

27-10-2013 Tirso en l'acció que obria el marcador

Tirso en l'acció que obria el marcador

El Voltregà ha aconseguit la primera victòria de la temporada (3-1) davant d'un dels equips més forts de la lliga durant les darreres temporades.

Amb un resultat al descans de 0 a 0, Tirso ha obert la llauna el minut 5 del segon temps aprofitant el rebuig d'un penal que havia llançat ell mateix. Sis minuts més tard, Grau ampliava l'avantatge amb una bona acció individual.

Després de dos penals errats (un per banda), Eloi Albesa ha transformat una falta directa que ajustava el marcador, situació que ha resolt Àlex Rodríguez a sis minuts pel final amb el 3 a 1 definitiu.

Amb quatre punts en tres jornades, el Voltregà visita la setmana que ve el Pavelló Olímpic de Vic amb la intenció de mantenir la bona ratxa en aquest complicat començament de lliga.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea