Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Retorn a Europa cinc anys després

07-11-2013 Aquest dissabte torna la CERS a Sant Hipòlit

Aquest dissabte torna la CERS a Sant Hipòlit

El primer equip masculí del Voltregà tornarà a disputar un partit de la Copa de la CERS aquest dissabte davant del Bassano.

Els italians actualment són cinquens a la lliga, amb un balanç de dos partits vençuts, un d'empatat i un de perdut. El darrer títol continental d'aquest equip és justament la Copa de la CERS que va aconseguir fa dues temporades.

El Voltregà, per la seva banda, va disputar el darrer partit en aquesta competició el mes de gener de l'any 2008, quan va ser eliminat pel Tenerife amb un gol de Miguel Ángel Sánchez a la pròrroga (3-2 a Sant Hipòlit, després del 2-0 a les Canàries). Un dels golejadors del Voltregà aquella nit va ser Dani Rodríguez.

El partit, que començarà a les 20h i serà de jornada econòmica, serà arbitrat pels portuguesos Rui Torres i Joaquim Pinto.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea