Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Voltregà domina el derbi però cedeix el resultat

31-01-2009 El Voltregà ha buscat el gol fins als darrers instants (foto: Anna S)

El Voltregà ha buscat el gol fins als darrers instants (foto: Anna S)

El Voltregà ha portat el ritme del derbi durant la major part del partit, però dues accions d'Adroher han decantat el resultat.
 
Güell CP Voltregà 1   2 Roncato Patí Vic

El Voltregà ha disputat un dels millors derbis de les darreres temporades tot i el resultat final, en un Victoriano Oliveras de la Riva ple a vessar i oferint la seva millor imatge.

El partit no podia començar millor per als blanc-i-blaus, ja que Gerard Teixidó obria el marcador al minut 2 amb un llançament des de la frontal de l'àrea.

A partir d'aquí, el Voltregà ha començat a portar la batuta del partit, tot i comptar amb la baixa de Marcelo Uribe, i amb un Bargalló que encara no estava plenament recuperat de la lesió.

Per part del Vic, només destacar les accions d'Adroher. Una d'habilitat a l'equador de la primera part i una en velocitat al final del segon temps.

Enmig, el Voltregà ha enviat dues boles al travesser mitjançant Pablo Martín i Oriol Vives.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea