Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Voltregà dóna la cara a Bassano

24-11-2013
El somni europeu del Voltregà ha finalitzat a Bassano després de perdre per 5 gols a 4 en un partit molt competit (8 a 7 en el global de l'eliminatòria).

El Bassano s'ha posat per davant en el marcador amb dos gols en els primers minuts. El Voltregà només ha pogut escurçar distàncies amb un gol en pròpia porteria després d'una jugada de Vargas.

Els italians, que han plantejat una defensa molt tancada, han tornat a fer una estirada fins el 4 a 1. En aquest moment, Petxi Armengol ha decidit tornar a posar el Voltregà dins del partit i ha anotat dos gols abans del descans.

Al segon temps, amb una gran actuació de Roger Torelló, el Voltregà ha igualat el partit amb un altre gol d'Armengol. Amb aquest resultat, el partit s'abocava a la pròrroga, però els italians han anotat el 5 a 4 definitiu a 3 minuts pel final, i les opcions blanc-i-blaves s'han esvaït.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea