Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Es posa en marxa la campanya 'No et quedis en boles!'

11-12-2013 Imatge de la campanya 'No et quedis en boles!

Imatge de la campanya 'No et quedis en boles!

El CP Voltregà engega, conjuntament amb la Penya Sac i Ganxo, una campanya per promocionar les samarretes del primer equip i engrescar els aficionats a lluir-la en els partits de l'OK Lliga que es disputin a Sant Hipòlit.

La campanya se centra en una imatge de seguidors de l'equip seguint un partit a la grada sense res a la part de dalt del cos, que va acompanyada de l’eslògan “No et quedis en boles. Al Pavelló, tots amb la samarreta del Voltregà”. Es repartiran una sèrie de cartells amb aquesta imatge en lloc emblemàtics del poble, tot i que la iniciativa es desenvoluparà especialment a Internet: pàgina web i Facebook i Twitter.

La samarreta que es promociona és una edició especial que incorpora una menció al desaparegut Arnau Vilalta a través del hastag #latevalluitaéselnostreorgull. Es poden comprar a Retalls 2000 (carrer Batlle Serrallonga), o bé a la botiga que s'instal·larà al Pavelló abans del partit del pròxim dissabte, dia 14 de desembre, contra el CP Vilafranca.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea