Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Seguir sumant per seguir somiant

15-12-2013 Voltregà i Vilafranca han protagonitzat un duel molt igualat

Voltregà i Vilafranca han protagonitzat un duel molt igualat

El Voltregà ha sumat un punt en l'enfrontament contra el Vilafranca, després d'empatar a 3 en un partit amb alternatives al marcador.

Un gol inicial de Dani Rodríguez al minut 4 ha estat igualat per Xavi Caldú deu minuts després. A falta d'un minut i mig pel descans, Armengol ha tornat a donar avantatge al Voltregà.

Al segon temps, tot i les ocasions a banda i banda, Caldú i Esteva han capgirat momentàniament el marcador. Amb sis minuts i mig per davant, el Voltregà s'ha llançat a l'atac i ha obtingut el premi amb el gol d'Àlex Rodríguez a dos minuts pel final.

Posteriorment, Xavi Caldú ha deixat el pavelló en silenci després d'impactar contra la tanca al fons de la pista en una jugada fortuïta. Caldú ha perdut momentàniament el coneixement i ha hagut d'abandonar el terreny de joc. Ha estat traslladat a l'hospital de Vic i ha rebut 17 punts per tancar el trau, però podrà disputar la següent jornada.

El darrer compromís del Voltregà abans de la parada nadalenca serà el proper dissabte a Lloret, equip que només ha guanyat un partit en les 10 jornades disputades.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea