Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Victòria de prestigi per somiar amb la Copa

04-01-2014 El partit ha estat més ajustat del que indica el resultat final

El partit ha estat més ajustat del que indica el resultat final

El Voltregà ha aconseguit una victòria treballada (6 a 2) davant d'un dels equips revelació de la temporada, el Cerceda gallec.

Petxi Armengol ha obert el marcador al minut 6, però Martin Payero ha igualat de seguida. Abans del descans, Albert Grau i Eric Vargas han permès al Voltregà marxar al marcador amb un còmode avantatge.

Al segon temps, Vargas ha aconseguit el quart per als blanc-i-blaus, però quan el partit semblava ja sentenciat, David Torres hi ha posat un punt d'emoció amb el 4 a 2 provisional. El Voltregà no ha perdut el pols a l'enfrontament, i Dani Rodríguez (de falta directa) i Petxi han culminat la golejada.

Amb aquest resultat, el Voltregà queda en cinquena posició a la lliga, amb quatre punts de marge per entrar a la Copa del Rei a tres jornades pel final de la primera volta.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea