Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Dotze partits sense conèixer la derrota

12-01-2014
El Voltregà ha continuat amb la bona ratxa en el seu desplaçament a Sant Sadurní, on ha obtingut un valuós empat davant del Noia (4-4), tot i haver tingut un avantatge d'1 a 4 a onze minuts pel final.

Armengol i Dani Rodríguez han avançat el Voltregà a la primera part transformant un penal i una directa, i Pau Bargalló ha retallat distàncies a un minut pel descans. Al segon temps, Dani Rodríguez ha aconseguit dos gols més, en dues accions individuals, que semblaven definitius.

El Noia ha aprofitat dos minuts d'inspiració per tornar a equilibrar el marcador amb gols de Bargalló, Gil i Mitjans, resultat que ja seria definitiu.

Amb aquest empat, el Voltregà manté la seva ratxa de 12 jornades consecutives sense perdre, i continua en cinquena posició a dues jornades pel final de la primera volta. El proper compromís, aquest dimarts a les 21h davant del Lleida a Sant Hipòlit.

Aquest és el resum del partit elaborat pel CE Noia

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea