Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Viatge plàcid a Suïssa (1-10)

19-01-2014
El Voltregà femení ha confirmat el bitllet cap als quarts de final de la Copa d'Europa després de vèncer el Vordemwald també en el partit de tornada per un contundent 1 a 10 (2 a 18 en el total de l'eliminatòria).

Sorprenentment, el proper rival del Voltregà, si no hi ha novetats, serà l'Ely anglès. Les britàniques havien de jugar ahir contra el Girona (i havien perdut per 9 a 0 a l'anada), però l'equip gironí va arribar al pavelló amb 25 minuts de retard per una avaria al cotxe.

L'equip local es va oferir per endarrerir l'hora d'inici, però els àrbitres van aplicar la normativa i van deixar un marge de només 15 minuts. Com que les gironines no s'havien presentat, l'Ely passa directament als quarts de final. El Girona ja ha anunciat que recorrerà aquesta decisió.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea