Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Empat a Reus i caps de sèrie

26-01-2014
El Voltregà ha aconseguit un empat (2-2) en el seu desplaçament a Reus en el partit que tancava la primera volta de l'OK Lliga.

Tot i que Adroher ha avançat els roig-i-negres al minut 11, Àlex Rodríguez ha respost al cap de deu minuts amb una bona acció davant de Roger Molina.

Al cap de poc de començar el segon temps, Xavi Costa ha tornat a posar el Reus per davant al marcador, però Petxi ha tornat a igualar-lo amb un bon llançament a l'escaire des de la frontal de l'àrea.

Als compassos finals del partit, el Voltregà ha gaudit de tres faltes directes a favor, que Dani Rodríguez i Àlex no han pogut transformar. També el Reus n'ha tingut una a pocs segons per acabar, però Roger Torelló ha aturat amb el casc l'acció d'Adroher.

Resum elaborat per EsportsDelCamp.cat:

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea