Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Només aquest Barça pot amb el Voltregà

02-02-2014 El Voltregà ha donat la cara al Palau. Foto: Germán Parga - FCB

El Voltregà ha donat la cara al Palau. Foto: Germán Parga - FCB

El Voltregà ha patit la segona derrota de la temporada a mans del FC Barcelona, que es manté líder invicte de la competició. Tot i el 6 a 3 final, el Voltregà ha donat una molt bona imatge i ha jugat de tu a tu davant de l'equip de Ricard Muñoz.

Els voltreganesos s'han avançat amb una gran acció d'Albert Grau, però de seguida el FC Barcelona ha disposat d'un penal que els àrbitres han fet repetir. Al segon llançament, la bola de Barroso ha tocat a l'esquena de Roger Torelló i ha entrat. Un minut després, Raül Marín tornava a transformar una pena màxima.

Abans del descans, Juli tornaria a empatar el partit però responia Pablo Álvarez de nou. El Barça encara aconseguiria un altre gol de Marc Torra en un penal polèmic xiulat quan el cronòmetre indicava la mitja part.

Al segon temps, Àlex Rodríguez tornava a escurçar distàncies desviant un llançament llunyà d'Armengol, però de nou el FC Barcelona es tornaria a escapar gràcies a una falta directa i un penal transformats per Matías Pascual i Marc Torra.

La clau del partit ha estat el percentatge anotador a pilota aturada. El FC Barcelona ha aconseguit un 5/6 en faltes directes i penals, quan els jugadors del Voltregà han obtingut un 0/6.

Amb aquesta derrota, el Voltregà cau fins a la cinquena posició i tanca una ratxa de 14 partits sense conèixer la derrota, tots els que ha disputat entre els dos enfrontaments amb el Barça.

Resum del partit elaborat per Barça TV:
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea