Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Cap de setmana de bona collita per al femení

02-02-2014
El primer equip femení ha tancat un altre cap de setmana obtenint els sis punts en els dos enfrontaments que ha disputat. El primer, divendres al vespre davant del Palau de Plegamans. El segon, aquest diumenge a la pista de l'Igualada.

En l'enfrontament del divendres, el Voltregà es va imposar per un clar 5 a 1 al Palau. Al descans, les blanc-i-blaves ja guanyaven per 3 a 1 amb gols de Motxa, Natasha i Anna Romero, que superaven el gol de Paula Ferron per les visitants.

Al segon temps, de nou Anna Romero i Berta Tarrida (de falta directa) tancaven la golejada.

A la jornada de diumenge, el Voltregà ha aconseguit doblegar l'Igualada en un partit que estava empatat a 3 a vuit minuts pel final. Dos gols de Berta Tarrida en els darrers minuts han decantat definitivament l'enfrontament. Els gols anteriors els havien anotat la mateixa Tarrida, i Anna Romero (2). Els gols de l'Igualada han estat obra d'Elba Garreta, Judith Baldrís i Laura Salvador.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea