Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Un partit per als porters

09-03-2014 Roger Torelló va tornar a tancar la porteria a zero

Roger Torelló va tornar a tancar la porteria a zero

El Voltregà i el Calafell no han aconseguit obrir el marcador i han tancat el seu partit amb un empat (0-0), resultat que no s'havia produit encara en cap partit de l'OK Lliga aquesta temporada.

Els dos equips han afrontat el duel amb respecte, amb poques ocasions clares i poques faltes per cadascun dels dos equips. Roger Torelló i David Arellano han estat els millors jugadors del partit, anul·lant qualsevol aspiració de gol.

Al segon temps, el Calafell ha gaudit d'una falta directa que Roger Torelló ha aconseguit aturar. El Voltregà per la seva banda ha pogut executar un penal a mans de Petxi Armengol, però el seu llançament ha sortit desviat.

Amb aquest empat, Voltregà i Calafell continuen empatats amb 29 punts, ocupant la setena i la vuitena posició a l'OK Lliga. El Voltregà és el tercer equip menys golejat de la competició, per darrera de Barça i Liceo.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea