Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Torna la ratxa de victòries

23-03-2014 El Voltregà trona a somriure després de set jornades

El Voltregà trona a somriure després de set jornades

El Voltregà s'ha retrobat amb la victòria dos mesos després, (després de set jornades) en un partit davant del Blanes que els de Ricard Ares han controlat defensivament durant els 50 minuts, i que han rematat definitivament als minuts finals (2 a 0).

El partit ha gaudit de poques ocasions, però sempre amb el Voltregà portant el ritme tot i que sense trobar la porteria de Daniel Kenan. Amb poques faltes a banda i banda, no ha estat fins a 7 minuts pel final que el Voltregà ha gaudit de la falta directa després de la desena falta del Blanes.

Dani Rodríguez no ha perdonat, i ha aconseguit canviar el signe d'un Voltregà que feia massa jornades que no veia la victòria a l'abast. Amb un Blanes pràcticament entregat, Albert Grau ha sentenciat el partit culminant un contraatac al darrer minut.

Menció especial la que es mereix Roger Torelló, que ha deixat la porteria a zero per quarta vegada aquesta temporada, i continua essent el porter de l'OK Lliga que més vegades ho ha aconseguit aquest any.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea