Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Els "ex" amarguen la nit al Voltregà

12-04-2014 Oriol Vives i Jaume Molas s'han emportat els tres punts del Victoriano Oliveras de la Riva

Oriol Vives i Jaume Molas s'han emportat els tres punts del Victoriano Oliveras de la Riva

El Voltregà ha deixat escapar els tres punts davant d'un Igualada molt sòlid (1-3) en un partit que ha decidit l'exjugador blanc-i-blau Oriol Vives a bola aturada.

Tot i les ratxes de joc vistós a la primera part, el resultat al descans ha estat el 0 a 0 inicial, malgrat les bones ocasions de l'Igualada (amb gol fantasma inclòs) i els llançaments al pal del Voltregà.

Al segon temps, Oriol Vives ha decidit resoldre des del punt de falta directa amb tres llançaments transformats. Dani Rodríguez ha aconseguit el gol de l'honor també des dels set metres.

Destacar l'homenatge que Jaume Molas ha rebut de la Penya Sac i Ganxo abans de l'inici del partit, quan dos representants del grup li han entregat una foto que recorda el seu pas pel Voltregà.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea