Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Noia aprofita el darrer segon

25-05-2014
El Noia es va emportar els tres punts del Victoriano Oliveras de la Riva, després d'anotar un gol sobre el xiulet final que deixava el 2 a 3 al marcador.

El Voltregà ha arribat al descans amb un avantatge d'un gol, que ha aconseguit Petxi Armengol en aprofitar la segona jugada després d'un penal llançat per ell mateix.

Al segon temps, el Noia ha aconseguit capgirar el marcador (1-2) amb gols de Francesc Gil i Estellés, fins que Àlex Rodríguez aconseguia el gol de l'empat al darrer minut. Quan semblava que no quedava temps per a més, l'equip de Sant Sadurní ha trenat un ràpid contraatac i ha aconseguit el tercer gol en el darrer sospir.

Amb aquest resultat, el Noia supera un Voltregà que queda en novena posició, amb un punt més que el Cerceda a dues jornades pel final de l'OK Lliga.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea