Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Campiones per quart cop consecutiu

25-05-2014 El Voltregà ha guanyat i ha esperat la punxada del Manlleu a Gijón

El Voltregà ha guanyat i ha esperat la punxada del Manlleu a Gijón

L'equip femení ha aconseguit el quart títol de lliga consecutiu a dues jornades pel final, marcant un rècord difícil d'igualar per a qualsevol altre equip.

Les jugadores de David Bou han fet la feina derrotant el Bigues i Riells per un ajustat 2 a 1, amb dos gols de Natasha Lee per part del Voltregà, i un altre de Marta Borràs que serviria per donar emoció als sis darrers minuts.

Després de guanyar, el Voltregà només havia d'esperar que el Manlleu no aconseguís els tres punts a Gijón. Les asturianes s'imposaven per 4 a 3, i el Voltregà ja era campió matemàticament.

La notícia ha arribat al mig del partit entre l'equip masculí del Voltregà i el Noia, i ha estat celebrada pels aficionats conjuntament amb algunes de les jugadores de l'equip femení que estaven presenciant el partit.

Amb aquest títol, el Voltregà continua marcant una època daurada en l'història de l'hoquei femení. La celebració oficial es farà aprofitant el darrer partit de lliga, que es disputarà a Sant Hipòlit el dia 7 de juny.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea