Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Europa queda lluny

01-06-2014
El Voltregà no ha pogut superar el Lleida Llista Blava a domicili (5-3) i veu molt reduïdes les seves opcions de classificar-se per a la propera edició de la Copa de la CERS.

Els del Segrià sempre han anat per davant en el marcador, i tot i que el Voltregà ha arribat a estar només un gol per sota, en cap moment han aconseguit l'empat. Èric Vargas en dues ocasions, i Dani Rodríguez transformant una falta directa han estat els golejadors per part del Voltregà. Per l'equip local, Emanuel Nechi (2), Marc Soler (2) i Lluís Rodero.

Amb aquesta derrota, el Voltregà cau fins a la desena posició, a dos punts del Cerceda, que ha vençut el Blanes per 6 a 2, i que en la darrera jornada visita la pista d'un Vilanova que no ha sumat cap punt en tota la competició.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea