Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Celebració del títol amb una nova victòria

08-06-2014 Les jugadores del Voltregà van actualitzar dues de les caselles del seu palmarès (foto: okpatins.com)

Les jugadores del Voltregà van actualitzar dues de les caselles del seu palmarès (foto: okpatins.com)

El Voltregà femení va tancar la seva participació a l'OK Lliga -amb el títol ja a la butxaca-, amb una darrera victòria contra el Girona (2 a 0) amb gols de Motxa Barceló al primer temps i de Berta Tarrida (de falta directa, a la segona part).

El partit va servir perquè les jugadores de David Bou rebessin el trofeu que les acredita com a campiones de l'OK Lliga de mans de Lluís Ferrer, membre del Comitè d'hoquei sobre patins de la Federació Espanyola de Patinatge.

Després de rebre la copa, les jugadores van actualitzar el plafó que mostra el palmarès del club (situat en un dels gols del pavelló del Voltregà). La capitana Anna Romero va enganxar el número 4 a la casella de la lliga, i el número 5 a la de la Copa de la Reina.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea