Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Final feliç però sense el premi d'Europa

08-06-2014
El Voltregà masculí ha tancat la temporada amb una victòria de prestigi davant del Reus Deporiu (8-6), tot i que la victòria del Cerceda a la pista del Vilanova li impedeix obtenir una plaça per a la Copa de la CERS de la propera temporada.

El partit, amb un Reus que ja no s'hi jugava res, ha estat molt obert i intens. El tècnic del Voltregà Ricard Ares ha volgut donar minuts a tots els jugadors disponibles, i han debutat jugadors joves com Roger Font (fins i tot ha aconseguit un gol) i el porter Roger Gallifa, que ha disputat el darrer minut de partit i ha mantingut la porteria a zero.

Els golejadors del Voltregà han estat Albert Grau (2), Èric Vargas (2), Àlex Rodríguez (2), Petxi Armengol i Roger Font. Per part del Reus, han anotat Xavi Costa (2), Jordi Adroher (2), Jepi Selva i Albert Casanovas.

L'anècdota de la jornada l'ha protagonitzada l'àrbitre Joan Molina, que xiulava el darrer partit de la seva carrera, que havia demanat expressament de fer-ho a Sant Hipòlit. Molina, que en ocasions anteriors havia estat molt discutit a Sant Hipòlit, va acabar ovacionat per l'afició del Voltregà i va rebre una samarreta i el llibre de la història del club.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea