Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Juny frenètic per al Voltregà

09-06-2014
La temporada dels equips masculí i femení es va acabar aquest cap de setmana, però l'activitat no s'atura per al Club Patí Voltregà. Durant aquest mes de juny, el pavelló acollirà tres esdeveniments de primera magnitud.

En primer lloc, des del dijous 12 fins el dissabte 14 se celebrarà la 14ena edició de l'EVRICUP, la Copa d'Europa de veterans. Hi participaran una vintena d'equips provinents de 7 països diferents, dividits en dues categories: majors de 35 i majors de 50 anys.

El diumenge dia 15 els veterans donaran pas a les joves promeses, ja que es disputarà la copa ACHP, amb els vuit millors equips de la fase regular de la lliga ACHP per a menors de 23 anys. Al matí es disputaran els creuaments de classificació, i a la tarda es jugaran les semifinals i la final.

Finalment, el divendres dia 20 es durà a terme l'homenatge a Carla Giudici, jugadora símbol del club, que es va retirar a finals de la temporada passada. Sant Hipòlit rebrà moltes de les seves companyes, excompanyes i rivals, així com diverses personalitats del món de l'hoquei.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea