Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Campions de la Copa ACHP

15-06-2014 El Voltregà s'ha emportat la primera edició de la Copa sub-23

El Voltregà s'ha emportat la primera edició de la Copa sub-23

El Voltregà sub-23 s'ha proclamat campió de la Copa ACHP després de guanyar els tres partits disputats en la primera edició d'aquest campionat que enfrontava els 8 millors equips de la lliga ACHP.

Els jugadors de Fernan Moreno han començat vencent el Sant Cugat en el partit matinal per un clar 1 a 4. A la tarda, han superat el FC Barcelona per un ajustat 8 a 7 en un partit trepidant.

A la final, el Voltregà s'ha enfrontat a un Igualada que havia eliminat el Vic en la seva semifinal. El partit ha començat amb més respecte per part dels dos equips que en els partits anteriors, i no ha estat fins el darrer minut de la primera part que l'igualadí Edgar Peralta ha obert el marcador.

A l'inici del segon temps, Pau Carbonell ha aconseguit el gol de l'empat, però en deu minuts l'Igualada ha aconseguit tres gols que l'allunyaven en el marcador de nou.

Amb l'1 a 4 a falta d'onze minuts, el partit semblava decantat pel conjunt arlequinat, però el Voltregà ha mostrat una reacció de campió i ha tornat a entrar al partit. Àlex Rodríguez (2), Pol Casellas i Roger Font han capgirat el marcador i han donat el títol d'aquesta nova competició al Voltregà.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea