Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Derrota matinera a la Copa de la Reina

07-03-2009 El Vilanova i el Voltregà han jugat una final anticipada (foto: Arnau J)

El Vilanova i el Voltregà han jugat una final anticipada (foto: Arnau J)

El Voltregà femení ja només podrà optar al cinquè lloc a la competició de la Copa de la Reina després d'encaixar un gol del Vilanova a la segona part de la pròrroga.
 
Vilanova L'Ull Blau 5   4 CP Voltregà

Tot i que el Vilanova s'ha avançat al minut 3 amb un gol de Clàudia Miret (que n'acabaria aconseguint tres més), el Voltregà ha remuntat amb un bon joc d'equip i ha arribat al descans amb un avantatge d'un gol (2 a 3).

Al segon temps, les jugadores de Carles Carrera han augmentat la diferència amb un gol de Marta Mompart que posava les coses de cara.

En els 15 minuts restants, el Vilanova ha eixugat la diferència amb un joc directe buscant sempre l'interior de l'àrea. Pia Sarmiento abocava el partit a la pròrroga a dos minuts pel final del temps reglamentari.

Ja al segon temps de la pròrroga, Clàudia Miret ha tancat la seva actuació culminant el gol d'or que permet al Vilanova passar a semifinals.

D'aquesta manera, el Voltregà ja només pot aspirar al cinquè lloc. El proper partit, aquest dissabte a les 5 de la tarda davant el Bionet Rivas madrileny.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea