Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Àlex Rodríguez decanta la primera victòria del Voltregà

05-10-2014
El Voltregà ha aconseguit la primera victòria de la temporada en doblegar l'Igualada per un contundent 6 a 3, en un partit que s'ha resolt als darrers 10 minuts.

L'Igualada s'havia avançat a la primera part amb un gol de Pla de penal, però Dani Rodríguez ha eixugat la diferència al primer minut de la represa. Posteriorment, Èric Vargas ha tornat a avançar el Voltregà, però Jaume Molas ha contestat per part de l'Igualada.

Quedaven 10 minuts per al final i semblava que el marcador seria ajustat, quan Àlex Rodríguez ha transformat tres gols en tres minuts consecutius enmig de l'esclat del Victoriano Oliveras de la Riva. Dani Rodríguez i Ton Baliu han tancat el marcador en els darrers compassos.

Amb aquesta victòria, el Voltregà puja fins a la setena posició de la classificació. El proper repte, la visita al Palau Blaugrana aquest dimarts.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea