Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Lleida s'emporta tres punts vitals

14-03-2009 Xevi Puigbí ha evitat un resultat més dolorós (foto: Enric B)

Xevi Puigbí ha evitat un resultat més dolorós (foto: Enric B)

El Voltregà ha deixat escapar tres punts d'oxígen en perdre per 1 gol a 4 davant d'un Lleida encertat de cara a porteria.
 
Güell Voltregà 1   4 Lleida Llista

L'equip de la terra ferma s'avançava amb un gol des de dins de l'àrea d'Andreu Tomàs, però Carles Rodríguez ha equilibrat el partit amb un gran gol que ha tret la pintura a l'escaire de la porteria de Ramon Gascón.

Amb l'empat al descans, el segon temps ha començat amb la mateixa intensitat que el primer. El segon gol del Lleida ha decantat el partit, ja que el Voltregà s'ha llançat contra la porteria contrària i ha permès als del Segrià completar la seva victòria.

Amb aquest resultat, la setena derrota consecutiva, el Voltregà continua en posicions de descens amb quinze dies fins al proper partit, el desplaçament a Sitges.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea