Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Empat suficient per tenir la lliga a l'abast

18-04-2009 El Victoriano Oliveras de la Riva presentava un bon aspecte (foto: Andreu C)

El Victoriano Oliveras de la Riva presentava un bon aspecte (foto: Andreu C)

El Voltregà femení ha aconseguit empatar davant el Vilanova amb un gol de Carla Giudici a 40 segons pel final del partit. Amb aquest punt, les voltreganeses depenen d'elles mateixes a la lliga.
 
CP Voltregà 3   3 CP Vilanova

El partit es posava de cara per les blanc-i-blaves amb un 2 a 0 al marcador en els primers minuts de partit. Tot i així, el Vilanova ha escurçat distàncies abans d'arribar al descans.

Al segon temps, les jugadores visitants han posat setge a la porteria de Laia Vives fins aconseguir donar la volta al marcador.

Quan ja semblava que la victòria i la lliga s'escapaven, Carla Giudici s'ha tret de la màniga un llançament des de mitja distància que obria les portes al campionat.

Amb aquest resultat, el Voltregà i el Vilanova queden igualats a punts a la classificació, amb el goal average favorable a les voltreganeses. Aconseguint la victòria en els dos partits que resten, les blanc-i-blaves són campiones.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea