Vota els jugadors del Voltregà per l'OK Stars 2011

28-12-2010 L'OK Stars se celebrarà a Igualada el 29 de gener

L'OK Stars se celebrarà a Igualada el 29 de gener

Ja pots votar per la participació dels jugadors del Voltregà a l'OK Stars 2011, un partit de les estrelles que disputaran els millors jugadors de la Lliga.

Pots votar un cop per dia, dóna suport als nostres jugadors des d'aquí! http://fep.es/website/vota_okstars.asp

La mecànica és molt senzilla, només has de triar un porter, 4 jugadors de camp, 1 jugador extra i 1 entrenador. Busca els nostres jugadors i exjugadors!

Galeria de fotos dels actes per La Marató

27-12-2010 Els jugadors van provar l'experiència de la cadira de rodes (foto: Jordi Bellmunt)

Els jugadors van provar l'experiència de la cadira de rodes (foto: Jordi Bellmunt)

Ja teniu disponible la galeria de fotos dels actes que es van celebrar el dia 19 de desembre a favor de La Marató de TV3, i que van recollir més de 3.000€.

http://picasaweb.google.com/clubpativoltrega/ActesPerLaMarato19122010#

Els actes per La Marató recullen 3.000 euros

19-12-2010
Les urnes que durant tot al matí han estat a l'entrada del Pavelló Victoriano Oliveras de la Riva han recollit un total de 3.012 euros durant els actes per La Marató que ha organitzat la Fundació del Club Patí Voltregà.

Aquesta recaptació és una de les més altes entre les 1.200 activitats que s'han organitzat arreu del país. Felicitats a tots per haver-ho aconseguit!

Subhasta de samarretes signades

17-12-2010
Durant els actes de La Marató d'aquest proper diumenge al matí, se subhastaran samarretes i estics signats pels següents equips: CP Voltregà d'hoquei, CP Vic d'hoquei i FC Barcelona d'hoquei. També se subhastarà una samarreta del primer equip de futbol del FC Barcelona signada, entre d'altres, per Xavi i Messi.

Tots els fons recaptats es destinaran a La Marató de TV3.

Talonaris de la Loteria de Nadal

17-12-2010
Recordem a tots els nens i nenes de l'escola que han de retornar les matrius dels talonaris de la Loteria de Nadal el més aviat possible.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu Federòptics Francolí Torelló Sorea Goufone, Internet, Telefonia Fixa, Telefonia Mòbil i Fibra Òptica