Notícies Primer Equip Femení - Club Patí Voltregà

Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Presentació Pol Manrubia.

07-06-2018
Presentació Pol Manrubia Des del Club Patí Voltregà, donem la benvinguda a la nova incorporació per a la propera temporada del jove jugador de 17 anys de Bigues i Riells, Pol Manrubia, jugador de futur que ha jugat en totes les categories de les seleccions estatals i pre-seleccionat amb la sub-20. Es va incorporar en categoria infantil al F.C.Barcelona i les 2 últimes temporades al C.P. Vic. Es posarà a les ordres de l’entrenador Francesc Linares que destaca el seu creixement com a jugador aquests últims anys, sent molt intens tècnicament, ràpid i un gran assistent que sap trobar el pase i arribar a porteria. El nou jugador es mostra molt agraït amb el club per confiar en ell, orgullós de vestir la samarreta del Voltregà i poder defensar els seus colors. Li desitgem que pugui créixer en el nostre club.

Renovació acord de col.laboració.

31-05-2018

Hockeymania i el C.P. Voltregà renoven l'acord de col.laboració juntament amb les marques Azemad i Toor. Un any més, els primers equips masculí i femení disfrutaran d'aquestes marques per la propera temporada.

Presentació Adrià Ballart.

30-05-2018
Presentació Adrià Ballart La primera incorporació pel primer equip masculí serà el jove Adrià Ballart, jugador de 20 anys de la comarca, amb molt talent i futur. Amb 17 anys, va debutar a l'OK Lliga amb el Manlleu la temporada 2016-2017. Aquesta temporada, ha jugat a Primera Nacional Espanyola. Es posarà a les ordres d'en Francesc Linares que destaca el seu salt qualitatiu molt alt en els últims dos anys, sent més técnic i arribant més a portería. El jugador manlleuenc es mostra molt il.lusionat per poder cumplir amb tots els objectius del club i agreeix l'oportunitat. Li donem la benvinguda i desitgem que pugui créixer en el nostre club.

Agenda setmanaldels primers equips del C.P.Voltregà.

25-05-2018

Partit OK LLIGA per aquest cap de setmana.

19-05-2018

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló