Campus Estiu 2023

Sis equips del Voltregà Stern motor premiats al Reconeixement als Esportistes del Voltreganès

Els sis equips del Voltregà Stern motor premiats al Reconeixement als Esportistes del Voltreganès - Foto Ajuntament SHV

Els sis equips del Voltregà Stern motor premiats al Reconeixement als Esportistes del Voltreganès - Foto Ajuntament SHV

Data de publicació: 07/09/2022
Sis equips del Club Patí Voltregà han estat premiats a la gala en Reconeixement als Esportistes del Voltreganès que organitza l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà.

El Prebenjamí A com a subcampió de lliga; el Benjamí A com a campions dels campionats de Barcelona, l'Aleví B com a campió de la copa federació, l'Infantil B com a subcampió de la copa catalana, el Primera catalana femení com a subcampiones de lliga i el Fem17, com a campiones d'Espanya i subcampiones del campionats de Catalunya van ser rebre el reconeixement al pavelló Oliveras de la Riva.

A títol individual també han estat guardonats la Maria Anglada del primer equip femení, la Irene Torres del Fem17 i en Jordi Burgaya del primer equip masculí.

Menció especial mereix en Dani Rodríguez que va rebre el premi a la trajectòria esportiva.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu Federòptics Francolí Torelló Sorea Goufone, Internet, Telefonia Fixa, Telefonia Mòbil i Fibra Òptica