Palmarès del Club Patí Voltregà

    Palmarès Equip Masculí
  • 3 Copes d'Europa (1965-66, 1974-75, 1975-76)
  • 1 Copa CERS (2001-02)
  • 3 Lligues (1964-65, 1974-75, 1975-76)
  • 5 Copes del Rei (1960, 1965, 1969, 1974, 1977)
  • 1 Lliga Catalana (1990-91)
  • 1 Copa de les Nacions (1961)
  • 4 Campionats de Catalunya (1959, 1962, 1963, 1965)
    Palmarès Equip Femení
  • 6 Copes d'Europa (2008, 2011, 2013, 2016, 2017, 2019)
  • 5 OK Liga Femenina (2010-11, 2011-12, 2012-13, 2013-14, 2015-16)
  • 6 Copes de la Reina (2006, 2007, 2008, 2011, 2014, 2017)
  • 5 Campionats d'Espanya (2003, 2005, 2006, 2007, 2008)
  • 8 Lligues Catalanes