Escola d'hoquei

L'escola d'hoquei del Club Patí Voltregà és un dels referents històrics al món de l'hoquei sobre patins. D'aquí han sortit centenars de jugadors i jugadores que han guanyat tots els títols possibles.

Actualment compta amb més de 200 nens i nenes que aprenen a patinar, competeixen cada setmana i aprenen els valors de l'esport, com l'humiltat, el treball en equip i l'autosuperació.

Si esteu interessats en venir a l'escola del Voltregà, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un missage a info@cpvoltrega.com

Tecnificació oberta el proper diumenge 18 de setembre a la tarda

Jornades de Tecnificació a càrrec dels jugadors d'OK Lliga

Jornades de Tecnificació a càrrec dels jugadors d'OK Lliga

Data de publicació: 13/09/2022
El proper diumenge 18 de setembre, el Club Patí Voltregà oferirà una jornada de tecnificació per a nens i nenes nascuts entre els anys 2007 i 2014.

Aquesta activitat serà gratuïta, oberta a tothom i amb places limitades per ordre d'inscripció. Els monitors seran jugadors de l'equip d'OK Lliga, i es realitzaran activitats divertides per perfeccionar la tècnica i passar una bona estona.

Podeu efectuar les peticions en aquest formulari, i us confirmarem si hi heu pogut entrar durant els propers dies: https://forms.gle/wQVS8Kb7c48bNt4DA

L'horari serà de 16 a 18h o de 18 a 20h segons l'edat (us ho confirmarem amb el missatge).

Èxit de participació en el Xè Memorial Joan Pous

El Benjamí A del Voltregà Stern motor, campió del Xè Memorial Joan Poue en categoria benjamí

El Benjamí A del Voltregà Stern motor, campió del Xè Memorial Joan Poue en categoria benjamí

Data de publicació: 12/09/2022
El Xè Memorial Joan Pous celebrat aquest cap de setmana a Sant Hipòlit de Voltregà ha estat tot un èxit, amb 24 equips competint en tres categories diferents.

En categoria prebenjamí el títol ha estat pel Sant Cugat, mentre que en categoria benjamí el Voltregà Stern motor A ha aconseguit que el trofeu es quedés a casa després de superar al Caldes.

Pel que fa als alevins, el primer lloc ha estat pel Caldes, que ha aconseguit superar al Voltregà A en una final molt disputada.

Sis equips del Voltregà Stern motor premiats al Reconeixement als Esportistes del Voltreganès

Els sis equips del Voltregà Stern motor premiats al Reconeixement als Esportistes del Voltreganès - Foto Ajuntament SHV

Els sis equips del Voltregà Stern motor premiats al Reconeixement als Esportistes del Voltreganès - Foto Ajuntament SHV

Data de publicació: 07/09/2022
Sis equips del Club Patí Voltregà han estat premiats a la gala en Reconeixement als Esportistes del Voltreganès que organitza l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà.

El Prebenjamí A com a subcampió de lliga; el Benjamí A com a campions dels campionats de Barcelona, l'Aleví B com a campió de la copa federació, l'Infantil B com a subcampió de la copa catalana, el Primera catalana femení com a subcampiones de lliga i el Fem17, com a campiones d'Espanya i subcampiones del campionats de Catalunya van ser rebre el reconeixement al pavelló Oliveras de la Riva.

A títol individual també han estat guardonats la Maria Anglada del primer equip femení, la Irene Torres del Fem17 i en Jordi Burgaya del primer equip masculí.

Menció especial mereix en Dani Rodríguez que va rebre el premi a la trajectòria esportiva.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu Federòptics Francolí Torelló Sorea Goufone, Internet, Telefonia Fixa, Telefonia Mòbil i Fibra Òptica